Søndagsmodus...

Etter en så strålende dag som det var i går, er det ganske så deprimerende med skikkelig regnvær i dag. Da blir det innedag i dag....men får jo gjort litt av det som er nødvendig også da, som oppvask, vaske klær og så videre.

Men ingen søndag uten å "søndagsmodus" heller....da hører tv-titting, godis, godbukse og sofaen med. Ble sittende å se litt på "So you think you can dance" tidligere i dag. En ny sesong som har begynt igjen nå, men jeg har ikke fulgt med på det denne gangen her. Denne sesongen her har de visst en Allstars-greie også der de har tatt med dansere fra de tidligere sesongene. Og lucky meg så har de fleste av favorittene mine blitt med. :D Ikke bare at de var tilbake igjen, men i dagens episode viste de en av mine favoritt-nummer også!!!! :P

Jeg har jo fulgt med en del på "So you think you can dance" tidligere, og det blir jo til at man både får sine favorittdansere, favorittdanser og favorittkoreografer. Jeg har jo mine jeg også så klart! :P

Blant de som har kommet tilbake som Allstars er det Twitch, Mark Kanemura og Neil Haskell som er på lista over mine favoritter. Mark er min absolutte favoritt....han er herlig rar og, i mangel på et bedre ord, "corky". :D Han er jo også ganske kjekk, med sin Edward Cullen-frisyre. ;) Men flink til å danse er det heller ingen tvil om at han er. Han er helt rå i nummeret The Garden fra sesong 4, der han danser sammen med Courtney.Twitch er rett og slett bare kul. :) En av de dansene jeg husker ham best i er en moderne dans sammen med Katee. Historien bak dansen var vel noe sånn som at han hadde vært utro mot henne og hun kommer for å konfrontere ham med det, men klarer jo så klart ikke å motstå ham heller da. :DI episoden jeg så i dag, hadde Twitch en hip hop-framføring sammen med en av de nye danserne. Den var knallbra....la til link av den her. :)

http://www.youtube.com/watch?v=TLtSfYX8tJk

Neil er også på lista. To av mine favorittdanser er det han som framfører også faktisk. Den ene er sammen med Lauren der han spiller ond og hun god. :)Den andre er sammen med Sabra. Helt sjukt! :DDen siste jeg kommer på akkurat nå er en Mia Michaels-koreagrafi. Den ble danset av Travis Wall og Heidi Groskreutz i sesong 2. Nydelig! :)Mia Michaels er nok en av favorittene mine av koreografene. Wade Robson, Tabitha og Napoleon, og Shane Sparks er blant de andre favorittene. :)

Kom plutselig på en dans fra sesong 5 som var helt rå....en Paso Doble. Den ble danset av Jeanine og Brandon. :)Mye sinnsjukt bra dansing. Det er når man ser sånne program at man skulle ønske man kunne danse. Men men....det beste vil nok være å holde seg til småvrikkinga til stereoanlegget hjemme i stua. :P Men nå er det tilbake til dagens gjøremål (delvis hvertfall). ;)

Ha en strålende søndag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gnasedims

gnasedims

27, Otta

Ung dame på 27 år som er utdannet interiørkonsulent. Er for tiden bosatt i Trondheim hvor jeg nyter livet til det fulleste.

Kategorier

Arkiv

hits