Helg igjen?!? Nei, har du sett!!!

Så var det helg og søndag igjen. I morgen er en ny dag på jobb....men jeg klager ikke. :)

Har hatt noen kjempefine uker. Mye å gjøre på jobb, men det er bare gøy. Bedre det enn at det ikke er noe å gjøre i det hele tatt. Ukene har gått kjempefort og i morgen er yndlingssjefen tilbake på jobb. Yeay! :D Det blir koselig! Gleder meg!
Det er godt å ha en jobb der man gleder seg til å dra på jobb hver eneste dag. Til og med på en lørdagskveld som i går. :) Etter jobb orket jeg ikke dra hjem, så jeg dro til Christina istedet. Og vi hadde en kjempekoselig kveld....dro ikke hjem før i 1-tia. Sånne kvelder liker vi! :)

Vi hadde en fin kveld tidligere denne uka også. Vi har jo hatt planer ganske lenge om at vi skulle dra på Kent-konserten i forbindelse med Olavfest-dagene, men når den dagen endelig kom, fant vi ut at vi egentlig ikke hadde råd til billettene. Så da ble det til at vi satte oss på baksiden av Borggården for å høre på konserten. Det var ikke det beste været, men konserten fikk vi med oss uansett. Masse bra musikk og tydeligvis masse folk på konserten utifra det vi hørte fra baksiden. :) Vi fant jo også ut etterhvert at vi satt rett ved bussen til Kent, og under konserten var det noen sikkerhetsfolk der som snakket om hvordan de skulle få Kent tilbake til bussen etter konserten. Derfor bestemte Christina og jeg oss for å vente der etter konserten for kanskje å få treffe gutta. Vi satt vel der i over en time, og fikk etterhvert selskap av tre andre som også ville treffe de. Vi fikk kontakt med bussjåføren til Kent også som skulle si fra til oss om han hørte noe.
Og ca. 5 minutter før jeg måtte gå for å rekke siste buss hjem, vinket bussjåføren på oss. Han hadde fått beskjed om at de hadde dratt til byen. :( Litt skuffende det da, men det var en kjempebra kveld uansett! Og jeg kan vel si at jeg er mer hekta på Kent nå enn jeg noen gang har vært. :) Kent har hvertfall en koselig bussjåfør.....det skal de også ha! :P hehe!

Bilde av bussen til Kent. Mitt eneste bevis på at jeg "var" på konserten: :POg så....for å snakke om noe helt annet. Forrige helg skaffet jeg meg min aller første blender....EVER!!! :D

Etter å ha sjekket nettet litt, fant jeg oppskrift på oreo-milkshake. Det har jeg jo smakt på Pair-A-Dice her i byen, og den er helt utrolig god! Så jeg tenkte at jeg kunne jo gjøre et forsøk selv om jeg kunne lage det samme.

Det her ble resultatet:


Og ikke for å skryte.....men den ble sinnsjukt god!!!! :P Disse blir det flere av....det kan jeg love dere!!! :D

Nå begynte det faktisk å regne og tordne her også....og jeg som ikke liker sånn (spesielt nå som husvertene er borte og jeg er helt alene i hele huset)!!! Da får vi slå av pc'en tror jeg og sette oss i en krok til det er over. :P hehe!

Ha en fin og avslappende søndag! :)

Én kommentar

Turid

02.aug.2010 kl.19:15

Oppskrift på oreomilkshake? Hørtes godt ut ... Du må lage smoothie også, kjempegodt! :D

Skriv en ny kommentar

gnasedims

gnasedims

27, Otta

Ung dame på 27 år som er utdannet interiørkonsulent. Er for tiden bosatt i Trondheim hvor jeg nyter livet til det fulleste.

Kategorier

Arkiv

hits