Søndag og fri.....lovely! :)

Så har det blitt nok en søndag....ser ut som det er stort sett da jeg oppdaterer denne bloggen her. :D Men søndag er vel en like bra dag det som en annen dag.

I dag er det kosedag inne. Det er regnvær ute og da er det koselig å sitte inne i varmen. :) Satt og hørte på regnet i stad....fikk lyst til å lage meg te og lese en bok. Skikkelig høststemning. Men det ble til at jeg krøp under teppet med pc'en på fanget og hørte på musikk. Like bra det syns jeg. :)

Vi har jo endelig hatt noen skikkelige sommerdager her i Trondheim den siste tiden også nå. Herlig!

Jeg tok et bilde av solnedgangen fra Trolla sent en kveld for noen uker siden. Trondheim på sitt beste! :D

Jeg har vært en tur hjemme på Otta også siden sist. Sjefen min, Nina, ga meg noen dager fri i forrige uke, så da bestemte jeg meg fort for å ta en langhelg hjemme. Men jeg sa ingenting til de hjemme før jeg nesten var kommet hjem. Mamma fikk latterkrampe da jeg ringte en times tid før jeg var fremme....hun trodde meg nesten ikke. Men gudskjelov sto hun på stasjonen og ventet da jeg kom. :)

Første dagen startet med verdens beste frokost.....ferske rundstykker med hjemmelaget jordbærsyltetøy. Namnamnam!!! :PSkal mye til å slå en slik frokost! Tro meg! ;D

Samme dag som jeg kom hjem, hadde også onkel kommet og skulle ligge over. Pappa og onkel hadde planlagt noen dager med fisking, så da ble jeg og mamma stort sett alene hjemme. Koste oss maks da ja.....tok oss en kjøretur til Vinstra og shoppet litt. Kjøpte jo litt til leiligheten da, siden jeg har begynt å gjøre om litt her. Det vil si, mamma kjøpte til meg. He he! :P Har verdens snilleste mamma! Det er jeg sikker på!Home, sweet home! :)Elsket de rammene her....billige var de også. Kun 79 kr for den lille og 89 kr for den store. :)

Bortsett fra shoppinga, så ble det noen timer på verandaen. Var jo heldige med været hele helga....kun en dag var det regn og tåke. :)Tok et bilde av mamma også så klart. :DThe best there is! <3 :)

Fant ut en litt kul funksjon på mobilkameraet mitt også da jeg drev og tok bilder.....at lyset endret sett etter hvor jeg satte fokuspunktet. I did not know that! :D

Funny! :P

En herlig langhelg hjemme.....storkoste meg! Fikk vært en tur på fjellet også faktisk. Besøkte tante og onkel på hytta. Kjempekoselig. Godt med en gåtur i fjellet mens man en hjemme og har muligheten. :)Fikk pakke i posten fra USA for noen uker tilbake også forresten. Hadde bestilt meg 2 sett med øyenskygger fra Coastel Scents. En i skimmer og en i matt. Har vel nok øyenskygger for et helt liv nå tror jeg. :P 88 øyenskygger i hvert sett.....skal nok klare meg en stund ja. :) Gleder meg til å få tatt de i bruk.Nydelige farger! :)

Vel, that's it for now!
Ha en strålende og avslappende søndag! :)

2 kommentarer

Vibeke

10.okt.2010 kl.22:26

Hei :-) Måtte kjøpe meg en slik palett jeg også - og de er jo kjempegode å bruke!!! Brukte de for første gang i helgen og jeg er veeeeldig fornøyd. Takk for tipset! =)

gnasedims

11.okt.2010 kl.21:24

Vibeke: Godt å høre at det er flere som er fornøyd! :D Jeg har brukt de en del jeg også....superfornøyd! De har holdt en hel kveld, natta og dagen etterpå hos meg faktisk. Det skal sies at jeg brukte primer også da....men uansett veldig bra. :)

Skriv en ny kommentar

gnasedims

gnasedims

28, Sel

Ung dame på 27 år som er utdannet interiørkonsulent. Er for tiden bosatt i Trondheim hvor jeg nyter livet til det fulleste.

Kategorier

Arkiv

hits