Små gleder..... :)

Det var vel kanskje på tide med et lite innlegg her da....siden det snart er en måned siden jeg sa at jeg var tilbake i bloggverden. ;P Vel, det går ikke så fort for seg i min verden så da tar det litt tid.....men i dag fikk jeg hvertfall noe å skrive om.

Dagen startet jo litt annerledes enn det jeg hadde sett for meg. Jeg dro på jobb til kl 9 i dag. Men det jeg visst ikke hadde fått med meg at jeg skulle jo åpne butikken på City Syd jeg.....og jeg var jo ikke der da. Jeg var jo i midtbyen. Snakk om ei stressa frøken som satt i taxien opp til City syd da!!! :P Men det gikk da bra til slutt....butikken ble åpnet, dog noe forsinket. ;)

Men før alt det her skjedde, sto jeg i midtbyen og drømte meg bort i KichenAid. Jeg fikk nemlig for første gang se de nye fargene av KitchenAid Kjøkkenmaskiner som har kommet nå....og jeg kan bare si at jeg angrer bittelitt på at jeg ikke ventet litt lenger med å kjøpe meg kjøkkenmaskin. :P

Jeg kjøpte jo denne.....kalt "Boysenberry": (den er litt mer vinrød enn det ser ut som på det her bildet da)Men så fikk jeg se denne fargen her......"apple cider" heter den:Den syns jeg var råfin.....men jeg hadde noe enda bedre i vente. Jeg har alltid syntes at rosafargen "cranberry" er helt nydelig, og det sto faktisk mellom den og "boysenberry". Det ble jo sistnevnte på meg da.....men hadde jeg ventet noen måneder til med å kjøpe maskinen, er det en fare for at det hadde blitt denne fargen her på meg istedet. "Raspberry".......ahhhhhh!!!! Rett og slett nydelig!!! :DHadde ikke hatt noe imot å hatt denne stående på kjøkkenbenken. :P Selv om jeg er veldig glad i den jeg har fra før... ;)

Så tross alt ble det en bra dag på jobb da....og siden jeg har dagdrømt om KitchenAid i dag, så passer det vel å kjøre igang min i løpet av kvelden. Brownies står på menyen! :P

Ha en flott kveld alle sammen og skal prøve å skrive litt oftere enn det jeg lovte sist! ;)

Én kommentar

malin

10.aug.2011 kl.21:27

fortsatt 27år? da har jeg rekt å bli eldre enn deg;)

Skriv en ny kommentar

gnasedims

gnasedims

28, Sel

Ung dame på 27 år som er utdannet interiørkonsulent. Er for tiden bosatt i Trondheim hvor jeg nyter livet til det fulleste.

Kategorier

Arkiv

hits