Mandagsinspirasjon...

Mandag....og fri! Kan ikke klage....selv om dagen går med til rydding og vasking. Tok meg en liten pause nå og da hører jo pc og litt internett-surfing med :) Har begynt å lese noen nye blogger i det siste...

Den ene heter Hos Mim. Jeg leste den for første gang for et par uker siden. "Madam Mim" skriver om blant annet om interiør og diverse hobby. Det var et eller annet ved bloggen, eller måten hun skriver på som virkelig inspirerte meg. Etter jeg begynte å lese bloggen hennes, har jeg blitt skikkelig ivrig på å pusse opp hjemme. Jeg har jo stort sett tenkt at hvis det er noe jeg vil bytte ut og endre så ville jeg kjøpe nytt....men nå har jeg blitt mer ivrig på å male de møblene jeg har istedet. Jeg har noen småting jeg kunne tenkt meg å spraymale også....så det blir nok noen småprosjekter utover høsten. :)

Jeg har blant annet disse lysestakene fra Black Design. De er jo fine i seg selv, men jeg liker ikke den smijerns-stilen lenger. Jeg tenkte tidligere at jeg skulle enten gjemme de vekk eller gi de til Fretex eller noe. Men nå har jeg funnet ut at jeg skal forsøke å spraymale de. Da skal de bli sølvfarga. :) Og kanskje jeg skaffer noen lysmansjetter med krystaller til....det blir nok bra tror jeg. :)

Apropos småprosjekter....jeg som nå endelig har klart å ta i bruk den nydelige KitchenAid kjøkkenmaskinen min, har fått den inspirasjonen til å begynne å bake mer. I helga fant jeg en oppskrift på ei kake inne på Sweets 2 Share.....Oreo Butterscotch-ostekake!!!! Trenger jeg egentlig si mer?? Den hørtes så innmari god ut at jeg har bestemt meg for å bake den så fort lønna kommer. :DGleder meg til å teste denne oppskriften. Sweets 2 share er en helt genial side....hver oppskrift har MASSE bilder som viser selve bakeprosessen. Genialt spør du meg. :D Har funnet mange oppskrifter som jeg vil teste ut der, men denne kaka her er først ut. Jeg skal legge ut bilde og konklusjonen så fort den er bakt og smakt! :D

Vel, da skal jeg prøve å finne den nyeste True Blood episoden....så er det tilbake til husarbeidet! Juhuuu :P

Ha en flott mandag alle sammen! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gnasedims

gnasedims

29, Sel

Ung dame på 27 år som er utdannet interiørkonsulent. Er for tiden bosatt i Trondheim hvor jeg nyter livet til det fulleste.

Kategorier

Arkiv

hits