Toill og daill....

Ei ny uke i gang....og for ei uke det her vil bli. Det er masse som skal gjøres klart til Toilldag på lørdag. Men det blir nok en moro toilldag i år også, sånn som før. :)

Etter en lang dag på jobb i dag, var det godt å komme hjem, slenge føttene oppi sofan og bare slappe av. Nå sitter jeg bare og teller ned til denne gjengen her....

                                                                                                                 Foto: IMDB

Håper serien ikke blir noe dårligere nå som Charlie Sheen har blitt byttet bort med Ashton Kutcher. Ikke misforstå meg.....jeg klager ikke i det hele tatt på at Ashton Kutcher har tatt over. Jeg hadde nok ikke gledet meg like mye til de nye episodene om det ikke var for han. :) Men det blir uansett ikke det samme uten Charlie Sheen.

Sitter å ser Live from Apollo.....et standup-show med et lite utvalg av britiske og amerikanske standup-komikere. Ser ikke ut til favoritten (Russell Howard) skal dukke opp, men ser da på likevel. :)

Vel, over til noe annet.....må bare dele noe jeg så i det nyeste BoligDrøm som har kommet nå. De her likte jeg....

                                                                                                     Foto: vipp.blogg.no

Eva Trios White Line. Visstnok fra 1977, og relansert på nytt nå. Likte de med en gang jeg så de.....utrolig fine. Hadde ikke hatt noe imot noen sånne i skapet nei. :)

Men det går da fort til jul...så kanskje det er noen av disse som sniker seg på ønskelista. :)

Ha en fortsatt flott kveld folkens....og jeg skal forsøke å komme sterkere tilbake. Bloggingen har vært nedprioritert ganske kraftig, men skrivelysten og inspirasjonen har plutselig våknet igjen....så da blir det vel litt mer action inne her også etterhvert. :)

- Eli -

Én kommentar

Ida

10.okt.2011 kl.22:17

De eva solo-grytene er SÅÅ fine, så på dem idag! <3 men dyre :S
Lurer på om de holder seg hvite?
hva skal dere ha på toillpristilbud? :D vi skal ha tranebær, i mengder :P

Skriv en ny kommentar

gnasedims

gnasedims

29, Sel

Ung dame på 27 år som er utdannet interiørkonsulent. Er for tiden bosatt i Trondheim hvor jeg nyter livet til det fulleste.

Kategorier

Arkiv

hits